Categorieën
Therapie

Ayahuasca Den Haag

Het is voor veel mensen al bekend, maar de Ayahuasca is een hallucinogene drank die afkomstig is uit Zuid-Amerika. Dit hallucinogene drankje heeft een donkerrood-achtig kleurtje met een ontzettend bittere smaak. De naam staat voor de slingerplant van je ziel. Het heeft heftige bijwerkingen en de roes is vaak erg aanwezig. De roes zou bestaan uit diarree en braken, dit proces noemt men ook wel ‘la purga’ genoemd. Andere gebruikelijke namen voor Ayahuasca zijn bijvoorbeeld; caapi en yagé. Deze hallucinogene drank wordt al eeuwen gebruikt bij de indianen in en rondom de Amazone. Het middel wordt gebruikt bij eeuwenoude rituelen met religieuze tinten. Het is als hallucinogene drank zeker een drugs. Er bestaat echter nog veel onwetendheid over deze drug. Lees nu snel verder over Ayahuasca en wat het kan betekenen voor jou!

De gevolgen van Ayahuasca

Ayahuasca kan worden gedoseerd tot een hoeveelheid waardoor er hallucinaties ontstaan. Je geest komt in een soort van roes terecht, waarbij de visuele hallucinatie juist door blijven gaan. De eerste momenten wanneer de drugs je lichaam binnenkomt kunnen als onplezierig ervaren worden. Dit komt doordat het een dergelijke misselijkheid veroorzaakt die flinke gevolgen heeft voor je lichaam. Je zal eerst misselijk en duizelig worden waarbij je hele lichaam flink zal gaan zweten. De volgende impact van de drug zal zorgen voor overgeef-neigingen die hoogstwaarschijnlijk zullen resulteren in het braken zelf. Het overgeven wordt vanuit een religieus ritueel gezien als het afstoten van kwade emoties en stoffen. Nadat je door de braak-fase heen bent, zijn je lichaam en geest gereinigd en zou je open staan voor het leven. De trip zal 2 tot 6 uur duren, dit ligt weer aan de weerstand van je lichaam op dat moment.

De gevaren van het magische drankje

Tijdens deze sessie van intense meditatie kunnen er problemen optreden. Dit gebeurt vooral wanneer men het drankje niet onder toeziend oog van een sjamaan inneemt. Dit magische drankje wordt steeds vaker tijdens meditatie sessies gebruikt door mensen in Nederland. Onder het mom van de Ayahuasca probeert men nieuwe persoonlijke inzichten te bereiken. Het komt steeds vaker voor dat het om deze redenen gebruikt wordt. Hoewel het een natuurlijke drug is, kan iemand die het middel onvoorbereid gebruikt vervelende bijwerkingen ervaren. Bovendien is het niet aan te raden om het middel te gebruiken als je mentale problemen hebt. In dit geval kan het middel namelijk onverwachte en nare bijwerkingen op je geestelijke gezondheid hebben.

ayahuasca den haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *