Categorieën
Geen categorie

Hoe de juiste kleding uitkiezen als vrouw

Het vinden van goed zittende kleding is voor veel vrouwen een uitdaging. Het hangt allemaal af van je lichaamsvorm. Een bepaald kledingstuk hoeft niet voor alle vrouwen geschikt te zijn. Dit is het essentiële punt wanneer je kleding uit gaat zoeken. Een kledingstuk die niet past bij de lichaamsvorm van een vrouw zal er niet goed uitzien. Voordat je dus kleding gaat uitzoeken moet je weten welke lichaamsvorm je hebt. Op basis daarvan kun je vervolgens kleding uitzoeken die hierbij past.

Kleed je goed met een O-lichaamsvorm

Als je vrij ronde vormen hebt, zal te strakke kleding je er dikker uit laten zien. Kleding die te wijd is, zal je er slordig uit laten zien. De kleding die het beste past bij deze lichaamsvorm is een broek met hoge taille om je silhouet te structureren en je taille af te slanken als je lang bent. Daarnaast kan een lossere broek snit de vormen van je dijen verzachten. Een empire jurk is een jurk die op de borst nauw aansluit en onderaan wijd uitloopt. Deze jurk is ideaal om je bovenlichaam te accentueren en je heupen te verbergen. Daarnaast zijn trapeze jurken zeer geschikt voor een vrouwelijke look. 

Kleed je goed met een V-lichaamsvorm

Dit type morfologie kenmerkt atletische en gespierde vrouwen. Ben jij zo een vrouw, kies dan voor een asymmetrische, uitlopende of peplum jurk. Deze jurken zijn ideaal om je figuur in het oog te laten springen. Je kunt dit type jurk heel goed dragen voor een feestje of voor op je werk. Ga voor een jurk van Sensia waar je je vooral fijn in voelt. Vermijd te korte rokken en jurken en uitgesproken decolletés. Hierdoor zal de aandacht naar de verkeerde plekken gaan en is al de moeite die je in het uitzoeken van je look hebt gestoken verloren gegaan. Dit betekent niet dat een look saai hoeft te zijn, maar ga liever voor een vrouwelijke stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *